MAANDELIJKS BELEGGEN

Maandelijks beleggen

Maandelijks beleggen in een beleggingsformule met als doel een hoog rendement te halen op lange termijn. Met deze beleggingsverzekering hebt u keuze uit verschillende fondsen zoals aandelen – obligaties -of vastgoed- fondsen om uw beleggingsverzekering in functie van uw beleggersprofiel zo goed mogelijk te diversifiëren.

Dit is een beleggingsformule met als doel een hoog rendement te halen op lange termijn. Uw belegging wordt in één of meer beleggingsfondsen geplaatst die u samen met ons selecteert. U hebt de keuze tussen ‘pure’ fondsen, die uitsluitend in aandelen, obligaties of vastgoed beleggen, en ‘gemengde’ fondsen, die op basis van verschillende profielen zelf een combinatie voorstellen.

  • Om in performante beleggingsfondsen te beleggen

U stapt geleidelijk in beleggingsfondsen, waardoor u de moeilijke klip van ‘instappen op het juiste moment’ omzeilt. Stijgt de beurs, dan stijgt het rendement van uw spaartegoed. Daalt de beurs daarentegen, dan koopt u extra aandeelbewijzen tegen een lagere prijs. Dit is dus de ideale oplossing om op een slimme manier te genieten van de rendementen van aandelen – obligaties -of vastgoed- fondsen.

  • Geleidelijke instap

U geniet ook de voordelen van de verschillende overlijdensdekkingen, waardoor u zeker bent dat uw naasten bij eventueel overlijden niet in de kou komen te staan. Indien u dit wenst, nemen we ook uw financiële zorgen bij ongeval of invaliditeit weg: we zorgen ervoor dat u een extra kapitaal ontvangt of storten uw geplande spaarinspanning verder.

  • Bescherming van u en uw naasten

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 02/380 15 45.Ook interessant voor u